1 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Σάλτη: Με δακρυα στα ματια μιλησε για την ενδοοικογενειακή βία που έβλεπε στο σπίτι της

By Βασιλική Δρακοπούλου

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The2Night Show», η Χριστίνα Σάλτη αποκάλυψε πως ήταν μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της από τον πατέρα της προς τη μητέρα της.

«Δεν έχω υποστεί εγώ τη βία, το έβλεπα. Κατ’ αρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω, γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα, πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για τη ζωή τους. Όλο αυτό ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα, αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει προσωπικά προβλήματα και ξεσπά με τέτοιον τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει, αλλά όχι γρήγορα», είπε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

Και συνέχισε: «Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε πού θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω, και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Αν ποτέ κάνω οικογένεια, θέλω πρώτα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να μην κουβαλάω τα προβλήματα του παρελθόντος. Τον έχω συγχωρήσει μέσα μου τον πατέρα μου. Έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει. Ίσως αυτό που βίωσα στο σπίτι μου να με έχει κάνει να μην θέλω να παντρευτώ, σε αντίθεση με την αδελφή μου που ήθελε. Η μητέρα μου λέει να πω για την ενδοοικογενειακή βία, πως όποιος τη βιώνει πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί και δεν θα το μετανιώσει ποτέ…», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με τη Χριστίνα Σάλτη:

Συγκλόνισε η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για όσα έχει περάσει…

iefimerida.gr