21 Απριλίου 2023

Twilight: Γίνεται τηλεοπτική σειρά συμφωνά με το Hollywood Reporter!

By Βασιλική Δρακοπούλου

Το «Twilight» είχε «σπάσει» τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε στον κινηματογράφους το 2008, με την ίδια επιτυχία να σημειώνουν και οι υπόλοιπες ταινίες.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία της Στέφανι Μέγιερ, βρίσκεται στα «σκαριά» από την Lionsgate Television.

Μάλιστα, η ίδια η συγγραφέας αναμένεται να συμμετάσχει και στη τηλεοπτική εκδοχή του «Twilight», χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποια παραπάνω πληροφορία για τον ρόλο της.

Ακόμη δεν έχει γίνει σαφής, η προσέγγιση για την τηλεοπτική εκδοχή του «Twilight» και πιο συγκεκριμένα, αν θα είναι ένα ριμέικ των βιβλίων της Μέγιερ ή θα ασχοληθεί σε μια διαφορετική ιστορία.

Πάντως, η πλοκή των ταινιών ακολουθούν την ιστορία της Μπέλα που ερωτεύεται έναν βρικόλακα και έρχεται αντιμέτωπη με το δίλλημα, για το αν θα μεταμορφωθεί και αυτή σε βαμπίρ για να είναι μαζί του για πάντα ή θα παραμείνει θνητή.

Το Twilight είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας της Lionsgate. Η σειρά ταινιών, που ολοκληρώθηκαν το 2012 με το «Breaking Dawn: Part 2», απέφεραν περισσότερα από 3,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως και εκτόξευσαν την καριέρα των πρωταγωνιστών τους, Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.
protothema.gr