8 Σεπτεμβρίου 2019

To δεύτερο American Basketball Skills and Exposure Camp Thessaly είναι γεγονός!

By Βασιλική Δρακοπούλου

To δεύτερο  American Basketball Skills and Exposure Camp είναι γεγονός. Αυτό το Σεπτέμβριο, το κλειστό γήπεδο Μπάρας των Τρικάλων θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του δύο από τους κορυφαίους προπονητές του Hoop Group, τον  James Cooper Jr και τον Mike Rice (πρώην προπονητής των Rutgers,, Robert Morris, Fordham, Pittsburg). To πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 27,28 και 29 Σεπτεμβρίου και θα εμπεριέχει, συν τοις άλλοις,14 ώρες προπόνησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ και σεμινάριο για τους γονείς με τον Executive Director του Hoop Camp College GR κ. Αθανάσιο Τζήρο. Φέτος ,θα βρίσκεται κοντά τους ο καθηγητή διαιτησίας και εκπαιδευτικός κ.Νικόλαος Χλωρός.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ένταση της προπόνησης του Coach Mike Rice, ο οποίος υπόσχεται ότι αυτή τη φορά οι προπονήσεις  θα είναι ακόμα πιο έντονες (skills, drills and games).

 Σε αυτό το μεγάλο μπασκετικό γεγονός αρωγός στέκεται η A.H.E.P.A. (ICARUS CHAPTER 36), η οποία θα δώσει σε δύο MVP (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 2001-2004) 1.000 ευρώ χορηγία ,που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ταξίδι στο  Hoop Group Academic Elite Recruiting Camp 2020 στις Η.Π.Α. (μόνο για αγόρια)  ή για τις υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp.  Επιπλέον, θα προσφέρει χορηγία αξίας 500 ευρώ για τον δεύτερο κατά σειρά MVP αγόρι  (2001-2004) που μπορεί να αξιοποιηθεί στις υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp ή για το ταξίδι  στο  Hoop Group Academic Elite Recruiting Camp 2020 στις Η.Π.Α. Η χορηγία των 500 ευρώ θα λάβει , επίσης, το δεύτερο κατά σειρά MVP κορίτσι  (2001-2004) , το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στις υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp.
Το Hoop Camp εστιάζει στην ανάπτυξη αθλητών – σπουδαστών που αναζητούν πρωτίστως να αποκτήσουν ανώτατη εκπαίδευση και να βελτιώσουν τις αθλητικές τους ικανότητες σε ένα Αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα βασικά κριτήρια παραμένουν πάντα οι ατομικές αθλητικές δυνατότητες και προοπτικές, οι ακαδημαϊκές επιδόσεις, καθώς και η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας.  

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο http://www.hoopcamp.gr/

Για να κλείσεις τη θέση σου , κάνε κλικ εδώ https://hoopcamp.ticketspice.com/2nd-hoop-camp-thessaly-basketball-camp