24 Μαρτίου 2021

«The Bold Type»: Η νέα αγαπημένη γυναικεία σειρά του Netflix

By EVI MAKAVELOU

Το «The Bold Type»είνα μια σειρά επιτομή για την σύγχρονη γυναίκα. Βλέπουμε τρεις φίλες που μένουν στην Νέα Υόρκη, εργάζονται για το γυναικείο περιοδικό Scarlet και προσπαθούν να ισορροπήσουν την ζωή τους ανάμεσα στα ερωτικά,τα επαγγελματικά και την φιλία τους.

Η Jane (Katie Stevens), η Sutton (Meghann Fahy), και η Kat (Aisha Dee) είναι τρεις νέες γυναίκες, που διανύουν την δεκαετία των 20 και βρίσκονται στο πικ της καρίερας τους. Το «The Bold Type»δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στο Cosmopolitan και η πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Joanna Coles είναι executive producer στη σειρά για τις δύο πρώτες σεζόν.

The Bold Type series premiere recap: Season 1, Episode 1 | EW.com

Η σειρά δείχνει έναν σχεδόν ονειρικό κόσμο δημοσιογραφίας στα περιοδικά, που συνδυάζει το φανταστικό. Η Jane, από βοηθός εξελίσσεται γρήγορα σε δημοσιογράφο. Έτσι έχει πλέον μια θέση στο τραπέζι, μαζί με στελέχη της εταιρείας.

Η Kat αναλαμβάνει την θέση της διευθύντριας των social media. Η Sutton αποκαλύπτει στις φίλες της ότι κοιμάται με ένα νεαρό στέλεχος του ομίλου. Εκείνες θα φοβηθούν ότι ρισκάρει την φήμη της και ανησυχούν για την φίλη τους. Πράγματι όταν θα μαθευτεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μισογυνία από τους υπόλοιπους συναδέλφους της. ‘Όμως θα καταφέρει να αποδείξει την αξία της.

Το «The Bold Type» είναι μια ιστορία σύγχρονης γυναικείας χειραφέτησης που  απευθύνεται σε όλους τους millennials | clickatlife

Τι προβάλλει η σειρά

Μέσα από τα επεισόδια βλέπουμε να θίγονται διάφορα θέματα. Μιλάνε για τον ρατσισμό, την σεξουαλικότητα και τις κοινωνικές διακρίσεις. Αναφέρονται στην οπλοκατοχή και την σεξουαλική παρενόχληση. Οι πρωταγωνίστριες δεν φοβούνται να έρθουν αντιμέτωπες με τους φόβους και τις ανασφάλειες τους.

Δοκιμάζουν νέα πράγματα, τολμάνε και πάνω από όλα έρχονται αντιμέτωπες με την αλήθεια. Οι χαρακτήρες δένονται αρμονικά μεταξύ τους με έναν εντελώς φυσιολογικό τρόπο, κρατάνε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν είναι καθόλου βαρετές. Σίγουρα μπορεί μια γυναίκα της σημερινής κοινωνίας να ταυτιστεί μαζί τους και να βρει πολλές ομοιότητες.

The Bold Type' Season 5: News, Release Date, and Spoilers - Info on the  Last Season of 'The Bold Type'

Αν θέλεις να δεις μια σειρά με αυθεντικούς χαρακτήρες, που θα σε κάνουν να ταυτιστείς μαζί τους, τότε το «The Bold Type» είναι ιδανικό για σένα!

Το «The Bold Type» ετοιμάζει σύντομα την 5η σεζόν.