22 Οκτωβρίου 2022

O Ηθοποιός Μανώλης Βογιάτζης στο fourketa.gr: Χαίρομαι που ανήκω στην ομάδα του Μαύρου Ρόδου.

By Βασιλική Δρακοπούλου

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την παραχωρήσει της συνεντευξης στο fourketa.gr 

1. Ποια ήταν η κομβική ηλικία ή στιγμή που είπες τώρα θα γίνω ηθοποιός;

Ήμουν 25 χρόνων όταν πήγαινα δω μια θεατρική ομάδα και τούς έλειπε ένας για να κάνει τον διευθυντή με φώναξαν έμαθα τον ρόλο σε 15 λεπτά και εκεί κατάλαβα ότι έχω ταλέντο και έγινα ηθοποιός.

2. Πιστεύεις ότι ένας ηθοποιός πρέπει να είναι τελειόφοιτος δραματικής σχολής ή το ταλέντο υπερισχύει τα πάντα;

Εγώ πιστεύω πώς δεν χρειάζεται δραματική σχολή, για να γίνεις ηθοποιός πρέπει μα το έχεις μέσα σού…

3. Είσαι χρόνια στον χώρο της υποκριτικής με συμμετοχές στα σίριαλ Σασμος, Σκοτεινή θάλασσα , Χαιρετά μου τον πλάτανο, Τρία Μίλια κτλ ως δεύτερος ρόλος χωρίς ατάκες…Πως είναι η ζωή ενός «Κομπάρσου» βοηθητικού ηθοποιού στην Ελλάδα;  

Η ζωή ενός ηθοποιού στην Ελλάδα πιστεύω πώς είναι λίγο δύσκολη γιατί το φόρτο εργασίας είναι αρκετά δύσκολο και αγχωτικό αρκετά θα έλεγα…όμως είναι και αρκετά ευχάριστο…

4. Στα καιρό της κρίσης οι ηθοποιοί όπως κι άλλοι κλάδοι εργασίας περνάνε πολύ δύσκολα έχει χρειαστεί να κανείς άλλο επάγγελμα για επιβίωση;

Καλή ερώτηση ναι φυσικά χρειάστηκε να δουλέψω σαν PR σε κάποια μαγαζιά έχω κάνει ακόμα και τον σεκιούριτι για να μπορέσω να επιβιώσω άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή…

5. Η περίοδος του εγκλεισμού λόγω Covid19 πως σε βρήκε; Δυσκολεύτηκες να προσαρμοστείς με την τότε συνθήκη; 

Ο Covid19 ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για μένα στο να μπορώ να προσαρμοστώ τόσο στην τηλεόραση όσο και στην προσωπική μου ζωή.

6. Πες μας αγαπημένη ταινία και τρεις αγαπημένους ηθοποιούς που θαυμάζεις παγκόσμιος;

Ο ποιο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι Στιβεν Σιγκαλ ο Σιλβεστερ Στανολε και Έλληνας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.Αγαπημένη ταινία είναι ο Ruslan με τον Στίβεν Σιγκαλ.

7. Κίνημα me too. Εσύ έχεις δεχτεί περίεργες συμπεριφορές από πρόσωπα του χώρου; Και πες μας την άποψη σου για Λιγνάδη – Φιλλιπιδη -Κιμούλη ;

Προς το παρών όχι δεν έχω δεχτεί κάτι κακό από κανέναν και χαίρομαι γιαυτό…Η γνώμη μου για τα ονόματα που αναφέρθηκαν είναι σαφώς και η χειρότερη είναι ντροπή να υπάρχουν στην τηλεόραση αυτά τα άτομα.

8. Αν σου έλεγα να επιλέξεις αποκλειστικά μια εποχή ποια θα διάλεγες; χειμώνα ,καλοκαίρι άνοιξη ή φθινόπωρο;

Θα διάλεγα ξεκάθαρα το καλοκαίρι γιατί είναι η εποχή που ζεις τα πάντα ποιο όμορφα και ποιο ρομαντικά.

9. Σε 5 χρόνια από τώρα το 2027 πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου; Πχ με μεγάλη οικογένεια κι παιδιά;

Είμαι ήδη παντρεμένος με μία υπέροχη γυναικά και έχουμε έναν πανέμορφο γιο ενός έτους και φαντάζομαι ότι μέχρι τότε θα έχω κι αλλα παιδιά…και έναν ποιο πρωταγωνιστικο ρόλο στην τηλεόραση.

10. Πως σου έγινε η πρόταση για το σίριαλ «Μαύρο Ρόδο» στο megatv; Πέρασες από οντισιόν; 

Μου έγινε πρόταση από έναν φίλο τον Γιώργο Δουσκο ο οποίος έχει γραφείο κομπάρσων πήγα στο πρώτο γύρισμα τούς άρεσα και μου έκαναν πρότασή να είμαι ο βασικός μπράβος.

11.Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» τι θα δούμε αυτό εσένα στα επόμενα επεισόδια θα πείνας ακόμα; 

Ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας πεινάλας μπράβος ο οποίος όμως κάνει την δουλειά του καλά σίγουρα θα πεινάω στα επόμενα επεισόδια και σίγουρα ο Παράσχος θα με αφήνει πάντα νηστικό (γέλια).

12. Τόσα χρόνια στον χώρο της ηθοποιίας έχεις να μας πες κάποιο αστείο ευτράπελο από την δουλειά; 

Το ποιο αστείου έχει συμβεί είναι στη σειρά “Τα Νούμερα” της ΕΡΤ1 με τον Γιάννη Μπεζο κόψαμε πάνω από 10 φορές τα γυρίσματα από τα γέλια γιατί έκανα ένα ρόλο πολύ αστείο έναν άφωνο Μεταλα (γελια).

13. Την σκηνή από το σίριαλ έχει γίνει viral και γελάσαμε πολύ με τον συνάδελφο σου Τασο Τζιβισκο το περίμενες;

H αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ και εγώ και ο υπέροχος Τάσος Τζιβισκος και περιμέναμε ότι θα ήταν αστείο αλλά ότι θα γίνει viral δεν το περίμενε κανείς.

14. Κάνε μια ερώτηση μόνος σου στον εαυτό σου κι απάντησε την ;

Γιατί θέλω να είμαι ηθοποιός ; Ο λόγος που θέλω να είμαι ηθοποιός είναι γιατί το αγαπάω πάρα πολύ αυτό πού κάνω και θέλω να δίνω στον κόσμο γέλιο και χαρά με αυτό που κάνω.

15.  Δώσε μια ευχή για το fourketa.gr ;

Εύχομαι στο fourketa.gr να συνέχιση έτσι δυναμικά στην πολύ καλή δουλειά που κάνει….Σας Ευχαριστώ.

22/10/2022

Βασιλική Δρακοπούλου