19 Οκτωβρίου 2020

Φαρ Ουέστ: Ανταλλαγή πυρών στην Αγίου Μελετίου

By Βασιλική Δρακοπούλου

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά ορισμένες πληροφορίες μέσα από αυτοκίνητα, που έγινε στο ύψος της συμβολής της Αγίου Μελετίου με την Κωνσταντινουπόλεως, στην περιοχή των Σεπολίων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι Ρομά.

perastikos-traumatias-agiou-meletiou
agiou-meletiou-sfaires-pyrovolismoi-4

Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχουν τρεις τραυματίες. Ο ένας εκ των τραυματιών φέρει τραύμα στο πόδι και κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για περαστικό που τραυματίστηκε από τα διασταυρούμενα πυρά. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Το ΕΚΑΒ παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον περαστικό που τραυματίστηκε από τα διασταυρούμενα πυρά.

agiou-meletiou-sfaires-pyrovolismoi-2

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τα αυτοκίνητά τους. Ανδρες της ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στην περιοχή άρχισαν να καταδιώκουν το ένα εκ των αυτοκινήτων και έφθασαν με τους δράστες ως τον Κηφισό. Εκεί, όμως, σημειώθηκε τροχαίο, καθώς, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ηλικιωμένος οδηγός άλλαξε λωρίδα αλλά δεν είδε τις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ, με συνέπεια να πέσει πάνω τους και να τραυματιστούν ελαφριά οι δύο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

agiou-meletiou-sfaires-pyrovolismoi-3

Για το περιστατικό έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές.

iefimerida.gr