Η fourketa.gr συνάντησε την όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Πολυτίμη!Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Είσαι ολιγαρκής άνθρωπος;

Π: Γενικά προσπαθώ να στέκομαι στην ουσία των πραγμάτων και πιστεύω οτι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται πολλά για να είναι ευτυχισμένος στην ζωή του, αλλά αν με σκεφτώ αποκλειστικά  μέσα στην δουλειά μου είμαι πολύ απαιτητική, και δεν ικανοποιούμαι με κάτι λιγότερο απο το τέλειο, κυρίως απο τον εαυτό μου και κατ’ επέκταση απο την κάθε εμφάνιση στην οποία συμμετέχω.

 Με 3 λέξεις πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Π: Τρεις λέξεις είναι λίγες για να χαρακτηρίσεις ολοκληρωμένα έναν άνθρωπο, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω τρία απο τα κυριότερα χαρακτηριστικά μου, θα έλεγα : Πείσμα, Εργατικότητα και Ανθρωπισμός.

 Σε φοβίζει κάτι στην ζωή;

Π: Ο μεγαλύτερος μου φόβος νομίζω έχει να κάνει με την απώλεια, την απώλεια των αγαπημένων μου.Είναι η δύναμή μου.

Είσαι φαν των social media;

Π: Όχι ιδιαίτερα…. Με κουράζει αρκετά, ωστόσο αναγνωρίζω οτι είναι εξαιρετικά σπουδαίο εργαλείο ωστε να επικοινωνήσεις την δουλειά σου και το σημαντικότερο, είναι διαθέσιμο για όλους. Όπως όλα τα πράγματα είναι στην ευχέρεια του κάθε ανθρώπου για την ορθή χρήση του ή την κατάχρησή του.

 Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον ;

Π: Τα όνειρά μου είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι καλλιτεχνικά, μέσα απο συνεχή προσωπική μελέτη αλλά και μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες που εκτιμώ και σέβομαι μέσα στον χώρο, όλα αυτά έχουν ως απώτερο στόχο να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερη και να δίνω  στον κοινό που επιλέγει να με δει και να με ακούσει, πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

 Θέλω να μου πεις την πιο δύσκολη στιγμή και την πιο χαρούμενη της ζωή σου ;

Π: Είμαι αρκετά δυνατός άνθρωπος και οι δυσκολίες καταγράφονται  μέσα μου, ως δοκιμασίες που πρεπει να περάσεις για να βγεις ακόμα πιο δυνατός απο αυτές. Πιο πολύ με καταβάλλουν γεγονότα που συναντά κανείς μέσα στην καθημερινότητά του. Η πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μου είναι κάθε λεπτό που περνάω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, θα ήταν αδύνατο να ξεχωρίσω μια απο αυτές.

 Πες μου τα νέα σου επαγγελματικα σχεδία ;

Π: Με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης μου δισκογραφικής δουλειάς «Κάθε τέλος, μια αρχή…» απο την Zoe’s Music, σε συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια και του Στέλιου Γενεράλη και  σε στίχους της Μαρκέλλας Σελιανίτου, συνεχίζω με επιτυχία τις ζωντανές εμφανίσεις μου σε συνεργασία με τους Qualified Reloaded σε πολλά Αθηναικά στέκια. Το επόμενο μας live είναι το Σάββατο 14/4 στον χώρο του JazzPoint  (Ακαδημίας 18) στο Σύνταγμα και θα περιέχει αρκετές guest εμφανίσεις εξαιρετικών συναδέλφων  μουσικών.

Επίσης βρίσκομαι ήδη σε συζητήσεις που αφορούν την συμμετοχή μου σε συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές εντος και εκτός Αθηνών αλλά είναι πολύ νωρίς να αναφέρω κάτι.

Γράφει Βασιλική Δρακοπούλου

 

Βρείτε την Πολυτίμη στα:

Facebook : https://www.facebook.com/politimipg/

You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCY-2FIvXerWQ2LXyUjSWbYg?view_as=subscriber

Instagram:  https://www.instagram.com/politimipg/

By Βασιλική Δρακοπούλου

Όλα τα gossip και όχι μόνο εδώ στη φουρκέτα. Βασιλική Δρακοπούλου

Leave a comment

Your email address will not be published.