Η Δήμητρα Γρίβα είναι η πρώτη Ελληνίδα που γίνεται πρέσβειρα καλής θέλησης για την πλατφόρμα ενημέρωσης και συνεργασίας BRICS.

15 Σεπτεμβρίου 2022. Η πλατφόρμα Πληροφοριών & Συνεργασίας BRICS IN4U ανακοίνωσε σήμερα ότι η Δήμητρα Γρίβα, γνωστή διεθνής καλλιτέχνης, ποιήτρια, επιχειρηματίας και δημόσιο πρόσωπο ορίστηκε ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησής τους.

Η Δήμητρα Γρίβα είναι αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες της στη ζωγραφική από σκυρόδεμα και τα ποιήματά της που εμφανίζονται σε γκαλερί παγκοσμίως. Ο Igor Petrenko, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας πληροφοριών & συνεργασίας BRICS IN4U, συνεχάρη τη κυρία Γρίβα για το νέο της ρόλο, σε μια εκδήλωση που διορίστηκαν δύο άλλοι Πρέσβεις Καλής Θέλησης, ο Yanis Politov και η Lady de Cadenet.

Η Δήμητρα Γρίβα εξέφρασε την εκτίμησή της για την επιλογή της ως πρέσβειρα καλής θέλησης για την πλατφόρμα πληροφοριών & συνεργασίας BRICS IN4U, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να εργάζεται για την ανάπτυξη και την υποστήριξη μιας εκτίμησης για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές, τονίζοντας ότι η τέχνη είναι ανθρωπιστικό μήνυμα που περιλαμβάνει όλους χωρίς διάκριση μεταξύ των χρωμάτων και των φύλων τους, η τέχνη φέρει Ένα μήνυμα που περιλαμβάνει αγάπη, ειρήνη, στοργή, επικοινωνία και υποστήριξη για τους άλλους.

By Βασιλική Δρακοπούλου

Όλα τα gossip και όχι μόνο εδώ στη φουρκέτα. Βασιλική Δρακοπούλου

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *