Για να υπάρχει καλό σεξ μέσα στην σχέση χρειάζονται η χημεία αλλά και η πολλή φαντασία. Επίσης δεν πρέπει να το βλέπεις σαν κάτι που “πρέπει” να κάνεις,επειδή απλά έχεις σύντροφο. Σημαντικό είναι επίσης να μην πέσεις στην παγίδα της ρουτίνας που φέρνει η καθημερινότητα.

Αν αρχίζεις να βρίσκεις δικαιολογίες για να μην βρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου, είναι πρόβλημα. Όσο σημαντική κι αν είναι η επικοινωνία σε μία σχέση, άλλο τόσο απαραίτητο και βασικό είναι το σεξ και μάλιστα το καλό!

woman in white dress lying on white bed

Το σεξ τονώνει

Το καλό σεξ δίνει boost στην ερωτική λίμπιντο των δύο συντρόφων, ενώ ταυτόχρονα σε βοηθά να αποκτήσεις περισσότερη οικειότητα σε συναισθηματικό επίπεδο με το έτερόν σου ήμισυ και να αυξηθεί η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ σας. Όταν είστε και οι δύο γυμνοί, δίνεστε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν περιθώρια να κρύψεις κάτι συναισθηματικά ή σωματικά. Είσαι οπότε ο εαυτός σου. Πώς λοιπόν θα έρθει το πιο καλό σεξ μέσα στην σχέση σου;

1. Καταρχάς για να έχεις αυτό που θέλεις και για να είναι και καλό πρέπει να είσαι ξεκάθαρη στο τι σου αρέσει και να το ζητάς. Εξάλλου ο άλλος δεν μπορεί να μαντέψει τι σου αρέσει και τι όχι.

2. Ένας ακόμα κανόνας είναι ότι στην ουσία δεν υπάρχουν κανόνες! Οπότε κάνετε αυτό που θέλετε και σας αρέσει. Μόνο εσείς σαν ζευγάρι, ξέρετε πώς να το απολαύσετε πραγματικά.

3. Το πρωινό σεξ επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξυπνήσεις τον σύντροφό σου και να ξεκινήσετε ωραία την μέρα σας.

4. Στο καλό σεξ υπάρχει σίγουρα ο κανόνας του dirty talking. Πες αυτό που θες στον σύντροφό σου, ωμά, όπως σου έρχεται στο μυαλό και ελευθερώσου από τις αναστολές σου.

5.Απαγορεύονται οι κάλτσες. Είναι λίγο περίεργο να φοράει κάλτσες κάλτσες, ενώ κάνεις σεξ.

Leave a comment

Your email address will not be published.