Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια περήφανη μητέρα δύο κοριτσιών, της Ντέβα και της Λεονί που απέκτησε από τον γάμο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ.

Η γοητευτική ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου καμαρώνει την έφηβη κόρη της, Ντέβα Κασέλ, να ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού Elle. Η 16χρονη μούσα των Dolce & Gabbana φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ως «όμορφη débutante», όπως την αποκαλεί το Elle, και η μητέρα της Mόνικα Μπελούτσι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα! Εύχομαι η ζωή να σε προστατέψει αγάπη μου» σημείωσε η Μόνικα Μπελούτσι στο προφίλ της στο Instagram για την 16χρονη κόρη της, Ντέβα Κασέλ.

Η Ντέβα Κασέλ πραγματοποίησε το πρώτο της εξώφυλλο στο γαλλικό Elle, 31 χρόνια μετά το πρώτο εξώφυλλο της μητέρας της στο ίδιο περιοδικό. Η Μόνικα Μπελούτσι σε ηλικία 23 ετών είχε μιλήσει στο περιοδικό και είχε εντυπωσιάσει με την ομορφιά της ως μοντέλο.

Η κόρη της Μπελούτσι εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

Η έφηβη Ντέβα μοιάζει να κληρονόμησε τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της, Μόνικα και Βενσάν, και το πρόσωπό της είναι η επιτομή της φρεσκάδας και της ανεπιτήδευτης φυσικής ομορφιάς.

Η μεσογειακή εμφάνισή της και οι τέλειες αναλογίες της την ανέδειξαν σε ιδανική επιλογή για το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος «Shine» του οίκου Dolce & Gabbana -άλλωστε, η μητέρα της αποτελεί μούσα του οίκου και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους Ιταλούς σχεδιαστές.

Οι πληροφορίες πάντως για τη νεαρή Ντέβα ειναι ελαχιστες. Η ίδια είναι ελάχιστα ενεργή στα social media (έχει μόνο 5 φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram) και οι γονείς της φαίνεται να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να την προστατεύσουν.

bovary.gr

By Βασιλική Δρακοπούλου

Όλα τα gossip και όχι μόνο εδώ στη φουρκέτα. Βασιλική Δρακοπούλου

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *