28 Νοεμβρίου 2020

7 Κομψές και εορταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια φέτος

By EVI MAKAVELOU

Είναι Christmas time κι επειδή αισθανόμαστε εμπνευσμένοι από τα σχέδια που έχουμε δει στο Instagram θα θέλαμε να σου προτείνουμε 7 κομψές και εορταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια φέτος! Εξάλλου έχουμε ήδη μπει στο γιορτινό κλίμα στολίζοντας οι περισσότεροι το δέντρο μας.

Ενώ η καραντίνα μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη, σύντομα θα προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές. Ευτυχώς, υπάρχουν ατελείωτες χαριτωμένες χριστουγεννιάτικες ιδέες νυχιών για να διαλέξετε.

Από την λάμψη του glitter μέχρι μικρές νιφάδες χιονιού, αυτή η λίστα με εντυπωσιακά σχέδια τα έχει σχεδόν όλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για την σεζόν που πρέπει να λάμψεις.

Τώρα, χωρίς άλλα λόγια, δείτε τα πιο αξιολάτρευτα χριστουγεννιάτικα νύχια για σας αυτόν τον χειμώνα!

Βαθύ κόκκινο

Τα χρυσά φύλλα και τα λουλούδια κάνουν ένα κόκκινο μανικιούρ πιο εορταστικό. Με ένα λεπτό στυλό νυχιών και κάποια πρακτική, μπορείτε να επιτύχετε αυτό το μανικιούρ ακόμη και στο σπίτι.

Instagram vanityprojects

Χριστουγεννιάτικα νύχια με αστέρια


Starry Glitter Ombré

Αυτό το λαμπερό ομπρέ μανικιούρ έχει τόνους λάμψης – και τα αστέρια βοηθούν να το φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Instagram imarninails

Multi-Starred Nude

Παντού αστέρια! Μικρά και μεγάλα στα νύχια σου. Αυτό το άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ έχει αστραφτερά και χειρόγραφα αστέρια, οπότε δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ των δύο.

Instagram annalovesneutrals

Χριστουγεννιάτικες πινελιές

Christmas foil

Τα αλουμινόχαρτα είναι εξαιρετικά λαμπερά. Αυτά τα δάχτυλα είναι εμπνευσμένα από τα ίδια τα Χριστούγεννα και σίγουρα θα ομορφύνουν τις γιορτές σου.

Instagram imarninails

Πράσινο με χρυσές πινελιές

Υπάρχει κάτι πιο χριστουγεννιάτικο από ένα βαθύ, πράσινο δάσος; Οι χρυσές κορδέλες glitter κάνουν αυτό το μανικιούρ ιδανικό για το άνοιγμα των δώρων.

Instagram stephstonenails

Σκούρες νιφάδες χιονιού

Αυτά τα σκούρα νύχια μοιάζουν με χιόνι που πέφτει την νύχτας των Χριστουγέννων!

Instagram paintbucketnails

Νύχια Άγιος Βασίλης

Πάρτε μια ιδέα για φέτος στο μανικιούρ από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη με κόκκινα και άσπρα νύχια. Ένα λευκό μισό φεγγάρι κάνει αυτά τα υποτιμημένα νύχια να μοιάζουν με το αγαπημένο καπέλο των Χριστουγέννων.

Instagram nailartbyqueenie