19 Μαΐου 2018

5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!

By Βασιλική Δρακοπούλου

Θέλετε λίγο να να βγείτε !Να ξεσκάσετε !Να διασκεδάσετε ! Να περάσετε καλά ! Το ένστικτο σας , σας παροτρύνει να κατευθυνθειται προς τα Νότια και συγκεκριμένα ο δρόμος σας βγάζει στην όμορφη Γλυφάδα . Κοιτάτε δεξιά , κοιτάτε αριστερά και οι επιλογές για λίγη διασκέδαση άπειρες ! Δεν ξέρετε που να πρώτο πάτε . Μην ανησυχειτε , τέλος τα δίλληματα . Εδω σας εχω 5 τόπ μαγαζιά της περιοχής που όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες σας , αλλα θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία ! Για να μην χάνεται ούτε λεπτό παραπάνω από τη διασκέδαση και τη τσέπη σας , πάμε να δούμε !

“Dames ”  καφέ – μπαρ – restaurant ( Αγγέλου Μεταξα 52)


Βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφαδας , cool διάθεση μαγαζί με καταπληκτικά κοκτέιλ και υπέροχο καφέ και φαγητό . Αν συνεχίσεις μέχρι το βράδυ έχει live μουσική , συνήθως guest καλλητεχνες η dj .
Τιμές από 5 έως 15 ευρώ

“Opus “. Cafe – bar – club  ( Αγγέλου Μεταξα 48 & Πανδωρας 9 )


Όμορφη ατμόσφαιρα , ιδανικό για χαλαρό καφέ από το πρωί μέχρι το απόγευμα , αλλα και να απολαύσεις το ποτό σου το βράδυ με guest καλλιτέχνες σε live εμφάνισης .
Τιμές από 5 έως  10 ευρώ
” Hama 2.0 Restaurant ”  Ιαπονικη – κινεζική – Asian fusion ( Γρηγορίου Λαμπράκη 34 )

Εκπληκτικός χώρος , με υπέροχη cool διακοςμηςη , Φαντάστηκα κοκτέιλ και φαγητα . Φοβερές σαλάτες και το σουςι ακριβώς όπως πρέπει ολα  σε επίπεδα εξωτερικού . Με  ποιότητα , Ιδανικό για όλη την οικογένεια .
Με λογικες τιμές .

“Bishop “εστιατόριο  ( Αρτεμιδος 3 )

Κορυφή ! Ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης , ατμόσφαιρας , τιμής , φανταστικά κρέατα , υπέροχα μπέργκερ , ιδανικό για αυτούς που αγαπούν το καλό κρέας . Άψογη ποιότητα . cool διακόσμηση .

” Tokyo joe ” sushi bar  ( Αρτεμιδος 1 ) 
Απλά υπέροχο ! Αν ψάχνεις για ποιοτικό αλλα και οικονομικό σούσι μπαρ θα το βρεις εδώ . Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις τα πάντα ! Από το σούσι μέχρι και οι  σαλάτες ειναι φανταστικές . Και ο χώρος καθαρός και μινιμαλ .

Απο ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΟΥ