14 Σεπτεμβρίου 2019

Από τις 18 Οκτωβρίου φέτος το CHRISMAS THEATER με τους διάσημους Pilobolus από τη Νέα Υόρκη

By Βασιλική Δρακοπούλου

Βλέποντας τις κλασικές και διάσημες χορογραφίες τους αναρωτιέται κανείς… πώς μπορούν; Η νέα πρωτοποριακή παράσταση των Pilobolus συνδυάζει χορό, βίντεο και θέατρο και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ξανά τις αισθήσεις μας. Μέσα από την πλαστικότητα των κινήσεων τους, οι εκπληκτικοί Pilobolus μετατρέπονται σε ζωντανά γλυπτά και αναδεικνύουν με ευαισθησία και φαντασία, την ομορφιά και τη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης.

Πρόκειται για χορευτές φαινόμενα που νίκησαν τα όρια της βαρύτητας και έδωσαν άλλη διάσταση στο σύγχρονο χορό με τις ποιητικές ερμηνείες τους. Τα αριστουργηματικά ανθρώπινα συμπλέγματα και οι ανάλαφρες κινήσεις των σωμάτων τους, σε συνδυασμό με τους εκπληκτικούς φωτισμούς και τις επιλεγμένες μουσικές συνθέσεις, δημιουργούν συναρπαστικές εικόνες που εναλλάσσονται επί σκηνής και αφήνουν άφωνο τον θεατή.

Η νέα παράσταση των Pilobolus «Come to your senses» παρουσιάζει τις κλασικές και νέες χορογραφίες Gnomen, Symbiosis, On the Nature of Things, Warp and We, Branches που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας!

ΟΙ PILOBOLUS ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 120 ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ROBBY BARNETT, ALISON CHASE, MARTHA CLARKE, LEE HARRIS, MOSES PENDLETON, MICHAEL TRACY, JONATHAN WOLKEN, RENÉE JAWORSKI, MATT KENT Κ.Α. ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 48 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΙ PILOBOLUS ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 60 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΒΡΑΒΕΙΟ SCOTSMAN, ΒΡΑΒΕΙΟ BRANDEIS, ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΜΜΥ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ SAMUEL H. SCRIPPS AMERICAN DANCE FESTIVAL Κ.Α.) ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΣΤΟ BROADWAY, ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. 

18 ΕΩΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 / CHRISTMAS THEATER, ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 19.00
Christmas Theater
Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου)

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
VIP ζώνη: 54 ευρώ
A ζώνη: 46 ευρώ
Β ζώνη: 38 ευρώ

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)
Γ ζώνη: κανονικό 30 ευρώ, εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων 22 ευρώ
Δ ζώνη: 22 ευρώ, εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 16 ευρώ
Ε ζώνη: 14 ευρώ,  εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 10 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση) 10 ευρώ, συνοδός 14 ευρώ
Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700

Προπώληση εισιτηρίων:
211 77 01 700,  www.christmastheater.gr & www.viva.gr