14 Ιουνίου 2023

Χριστίνα Σούζη για το Τροχαίο της: «Θεωρώ ότι είχα άγιο»

By Βασιλική Δρακοπούλου

Το πρωί της Τρίτης 13/6 η Χριστίνα Σούζη μίλησε τηλεφωνικά ατηνν εκπομπή του ALPHA Happy Day και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο, ενώ μίλησε και για την κατάστασή της σήμερα.

Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή 9/6 το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος συνέχισε περιγράφοντας: «Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα. Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από την μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μην συμβεί σε κανέναν αυτό».

Δεν μπορώ ακόμα να βγω στην τηλεόραση

«Πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως θα πρέπει να φοράω μακιγιάζ γιατί τα σημάδια θα φαίνονται. Οδήγησα ήδη γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και την λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Χριστίνα Σούζη.

in.gr