Ο Χιου Τζάκμαν έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, Emmy, Grammy και δύο Tony. Τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι κάτοχος Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες.

Κατά την εμφάνισή του στο βρετανικό πρωινό σόου «This Morning» ο 50χρονος Αυστραλός ηθοποιός εξεπλάγη όταν παρέλαβε από τον αρχισυντάκτη τού βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες πιστοποιητικό που βεβαιώνει ότι έχει πλέον το ρεκόρ «για την πιο μακροχρόνια καριέρα ως live-action υπερήρωας της Marvel». Ο Χιου Τζάκμαν υποδύθηκε πρώτη φορά τον Wolverine στην ταινία «X-Men» του 2000.

Για τον Τζάκμαν, το βραβείο είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής.

«Όταν ήμουν παιδί, το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ήταν ένα όνειρο», είπε ο ηθοποιός στη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύπτοντας ότι μαζί με τον αδερφό του έψαχναν τρόπους για να κατακτήσουν ένα ρεκόρ.

«Ο αδερφός μου και εγώ σκεφτήκαμε – μπάντμιντον, δεν χρειάζεται να παίζεις σκληρά, δύο νύχτες χωρίς ύπνο – σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε» εξήγησε.

Όμως, ο Χιου Τζάκμαν δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει την τιμή να είναι κάτοχος του Ρεκόρ «του μακροβιότερου υπερήρωα της Marvel στη μεγάλη οθόνη».

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως Charles Xavier (Professor X) στην ίδια ταινία παρέλαβε ανάλογο πιστοποιητικό.

Πηγή:ΑΠΕ