2 Μαΐου 2020

Χαρδαλιάς: Από τη Δευτέρα σε εφαρμογή το «Σχέδιο ΧΑΜ»

By Βασιλική Δρακοπούλου

Από Δευτέρα 4 Μαΐου, μετά την άρση των πρώτων μέτρων για τον κορωνοϊό, τίθεται σε εφαρμογή το «Σχέδιο ΧΑΜ» σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Με ανάρτησή του στο twitter υπενθυμίζει στους πολίτες ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η πρώτη άρση των περιορισμών και τονίζει ότι το σχέδιο που θα εφαρμοστεί πλέον τον έχει ονομάσει «σχέδιο ΧΑΜ». Όπως εξηγεί αυτό σημαίνει: Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)!

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε απο το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ». «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!», σημειώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του.

Νίκος Γ. Χαρδαλιάς@nhardalias

💥

Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι!

Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε απο το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ! Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)!

Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!

Προβολή εικόνας στο Twitter

1.3108:09 π.μ. – 30 Απρ 2020 · Attiki, GreeceΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter528 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

iefimerida.gr