18 Φεβρουαρίου 2019

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι

By Βασιλική Δρακοπούλου

Τραγικές είναι οι εξελίξεις με τα τέσσερα άτομα που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη, καθώς πριν από λίγο βρέθηκε το αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου καθώς και 4 σοροί.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην κοίτη του Γεροπόταμου βρέθηκε 1 με 2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχαν καλέσει οι δύο από τους τέσσερις αγνοούμενοι. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Τα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο είχαν εκπέμψει SOS  από την πρώτη στιγμή που παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους.  Η οδηγός του αυτοκινήτου είχε τηλεφωνήσει  στο 100 στις 0:52, τα ξημερώματα της Κυριακής,  λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε», με την κλήση να διαρκεί μόλις 13 δευτερόλεπτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο «Αυγερινός live», «σώστε μας γιατί θα πνιγούμε», είπε στους Αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο αδελφές, ο άντρας της μίας και η μητέρας τους.