23 Νοεμβρίου 2022

Μέγκαν Μαρκλ: Το τρικ για να φαίνεται άνετη στις συνεντεύξεις της

By Βασιλική Δρακοπούλου

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βελτιωθεί στις σόλο συνεντεύξεις της και έχει υιοθετήσει ένα τρικ που την κάνει να φαίνεται άνετη.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Darren Stanton έδωσε συνέντευξη στο Slingo όπου μίλησε για την μεγάλη αλλαγή που έχει παρατηρήσει στις σόλο συνεντεύξεις της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο ίδιος τόνισε:

“Πιστεύω πως η Μέγκαν αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της όταν είναι μόνη της. Φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ειδικά κατά τη διάρκεια των solo εμφανίσεων με τα media. Δε λέω ότι δεν παίρνει αυτοπεποίθηση όταν είναι με τον Harry, αλλά μοιάζει πιο άνετη με τον εαυτό της όταν εμφανίζεται μόνη της στην οθόνη”.

Όσο για το μυστικό της Μέγκαν για να δείχνει άνετη στις συνεντεύξεις της ο ειδικός επεσήμανε ένα μυστικό:

“Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι ότι έχει απίστευτο eye contact με αυτόν που μιλάει. Η επαφή με τα μάτια διαρκεί 3-5 δευτερόλεπτα και αυτό είναι το τέλειο χρονικό πλαίσιο. Δεν αποσπάται όταν κοιτάζει τον άνθρωπο που της κάνει συνέντευξη. Αυτή είναι μία έξυπνη τεχνική για να κάνεις τον οποιονδήποτε να νιώθει ξεχωριστός”.

“Όταν κάποιος είναι πηγαίος, όλο το πρόσωπό του συμμετέχει, ενώ, όταν κάποιος προσπαθεί να προσποιηθεί λύπη, μόνο το μισό του πρόσωπο συμμετέχει. (Στο βίντεο) όλο το πρόσωπό της συμμετέχει και εκπέμπει θετική ενέργεια”, προσέθεσε.

Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει την καλά διαβασμένη Μέγκαν Μαρκλ και τη μεγάλη βελτίωση στις συνεντεύξεις της.

https://www.thetoc.gr/people-style/article/megkan-markl-to-trik-gia-na-fainetai-aneti-stis-sunenteuxeis-tis/