Το τελεσίγραφο του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο

Το τελεσίγραφο του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ και θα μπορούσαν να περάσουν άλλα τρία μέχρι τελικά ο ηθοποιός να μπορεί να δηλώσει και πάλι ελεύθερος.

Σύμφωνα όμως με την Sun, ο Μπραντ Πιτ και η νομική του ομάδα αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να υπογράψει επιτέλους τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν έναν δικαστή που να επιβάλει μια τελική ημερομηνία ή διαφορετικά να της επιβληθεί πρόστιμο.

Πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ δήλωσε: «Είναι επιδείξει εξαιρετική υπομονή σε όλη τη διαδικασία του διαζυγίου παρά το γεγονός ότι έφτασε πολλές φορές στα όριά του. Αλλά δεν αντέχει άλλο κι ενώ είναι σχετικά ήρεμος άνθρωπος, κουράστηκε πλέον. Έχει κουραστεί από την συμπεριφορά της Αντζελίνας που το αναβάλει διαρκώς και καθυστερεί μήνα με μήνα το διαζύγιο – σέρνοντάς τον σε μια διαδικασία που νιώθει πως είναι πλέον ένα παιχνίδι για την ίδια».

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε εντολή στην νομική του ομάδα να ζητήσει βοήθεια από τον δικαστή για να επιβάλει μια οριστική ημερομηνία προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να οριστικοποιήσει το διαζύγιο, επιβάλλοντας μάλιστα, μια οικονομική κύρωση αν δεν τηρήσει την ημερομηνία που θα της δώσει ο δικαστής.

Η Sun είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο πως η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να καθυστερήσει την διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Μπραντ Πιτ. Αλλά ο ηθοποιός δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην αγκαλιά της, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει μια αρμονία για χάρη των 6 παιδιών τους.

Ο Μπραντ Πιτ θέλει να τελειώνει οριστικά με το διαζύγιο για χάρη των 6 παιδιών τους
Λίγο αργότερα, ένα δικαστήριο έκρινε πως η Αντζελίνα Τζολί μπορεί πλέον να αποχωριστεί το επίθετο του πρώην συζύγου της και να χρησιμοποιεί μόνο το δικό της. Η ίδια δικαστική απόφαση έκρινε αμφότερα και τους δύο ως «ελεύθερους» την ώρα που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί το διαζύγιό τους

Όμως τώρα, η πηγή αναφέρει στην Sun: «Ο Μπραντ δεν ήταν ποτέ τύπος που δίνει τελεσίγραφα. Αλλά έχει περάσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τον τερματισμό του γάμο του και απλά θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και να σταματήσει να σκέφτεται το διαζύγιο».

Πηγή: iefimerida.gr

Βασιλική Δρακοπούλου

Όλα τα gossip και όχι μόνο εδώ στη φουρκέτα. Βασιλική Δρακοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *