2 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ.

By rocco

Η Γή της Ελιάς αν μη τι άλλο ανέδειξε ενα κρυφό ταλέντο. Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε διάνα επιλέγοντας την κόρη της Εβελίνας Παπούλιας σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Αφροδίτη Λιάντου λέει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολούνταν με τη μουσική, είτε ακούγοντας -από ροκ μέχρι κάντρι κι από Τζόνι Κας μέχρι Ντέιβιντ Μπόουι-, είτε παίζοντας. Η μουσική είχε ανατείλει από νωρίς ως το πεπρωμένο της, αν και η αλήθεια είναι πως ένα φεγγάρι παραλίγο να λοξοδρομήσει και να στραφεί στις σπουδές Φυσικής. «Από πολύ μικρή, από τότε που με θυμάμαι, ασχολούμαι με τη μουσική. Ξεκίνησα από τη χορωδία του σχολείου, μετά μπήκα στη χορωδία Rosarte και περίπου από τα πρώτα χρόνια του Γυμνασίου άρχισα μαθήματα φωνητικής. Μου άρεσε να ασχολούμαι και με την ιστορία της μουσικής, ήμουν με έναν τρόπο συνέχεια μέσα στον κύκλο της μουσικής. Ηταν αυτό που ήξερα ότι θέλω να κάνω. Εκείνο που δεν είχα αποσαφηνίσει μέσα μου ήταν αν θα έκανα μιούζικαλ ή σύνθεση και τραγούδι. Οταν λοιπόν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο μιούζικαλ στο West London University, αποφάσισα να εστιάσω στο καθαρό κομμάτι της μουσικής», αφηγείται.

Η Αφροδίτη Λιάντου γεννήθηκε το 1999 και είναι Υδροχόος στο ζώδιο, γιαυτό και έχει καλλιτεχνική φλέβα, πέρα από τα γονίδια που έχει κληρονομήσει απο τη διάσημη μάμα της. Μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια ήταν εμφανώς έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς “Δύο Ξένοι” που τη γνώρισε στο ευρύ κοινό.

Τελείωσε τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ασχολείται χρόνια με την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναμία.

Πριν από κάποια χρόνια, η πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου, είχε κυκλοφορήσει ορισμένα δικά της τραγούδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες views.

https://www.instagram.com/aphrodite_liantou/?utm_source=ig_embed