15 Μαρτίου 2021

Σιωπηλός δρόμος:Η νέα σειρά του MEGA που θα καθηλώσει

By EVI MAKAVELOU

Μία νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του MEGA, που θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον και φαίνεται ότι θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Το καστ και όλοι οι συντελεστές της σειράς είναι πραγματικά μοναδικοί και πρόκειται για μια σειρά που την ήθελαν και άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα γυρίσματα στην σειρά Σιωπηλός Δρόμος άρχισαν αρχές του 2021 με μια κινηματογραφική αισθητική και ερμηνείες που θα συγκλονίσουν. Το σενάριο υπογράφουν οι Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, που είναι το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Να πούμε επίσης ότι την πρωτότυπη μουσική της σειράς που θα ακούμε την έχει υπογράψει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, ο οποίος «έντυσε» και μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ το 2020.

Λίγα λόγια για την σειρά

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή. Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2021 μέσα από την συχνότητα του MEGA.