8 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα κατακτήσεις έναν άντρα στο sex- 6 μυστικά που πρέπει να ξέρεις!

By EVI MAKAVELOU

Σου έχουμε όλα τα μυστικά πώς θα κατακτήσεις έναν άντρα στο sex. Είμαι σίγουρη  φίλη μου πως αν θες να φέρεις έναν άντρα μέχρι το κρεβάτι σου και να περάσετε καλά, μπορείς, αν φυσικά θέλει και αυτός και σε γουστάρει, εννοείται!

Έλα να σου πω τι άμα το κάνεις, θα τον στείλεις αδιάβαστη!

Δώσε του μία μικρή ιδέα για να ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Έχεις διάθεση να μείνετε πιο μόνοι σας σήμερα το βράδυ και να θυμηθείτε τα παλιά τώρα που αναγκαστικά μένουμε όλοι σπίτι; Kαλό θα ήταν να τoν “ ανάψεις” από νωρίς… Άρχισε για παράδειγμα να του μιλάς με πονηρά- αστεία υπονοούμενα, να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς με πάθος.

Παραχώρησε την κυριαρχία σου

Για να κατακτήσεις έναν άντρα στο sex δώσε του το  πάνω χέρι. Ας τον  να κάνει εκείνος ότι θέλει, να σε περιποιηθεί ιδιαιτέρως και θα δεις τι ωραία που θα περάσετε.

Μην μένεις στα κλασσικά και δοκιμασμένα

Πόσες φορές έχεις κάνει το ιεραποστολικό; Σίγουρα πάρα μα πάρα πολλές. Ο λόγος είναι προφανής νομίζω για όλους μας. Είναι κάτι το δοκιμασμένο που αρέσει σίγουρα και έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όμως καλό θα ήταν καμια φορά, να αφήνεις την βαρεμάρα σου στην άκρη και να αλλάζεις τις στάσεις στο σεξ. Επίσης να ξεκινάτε από τα προκαταρκτικά δίνοντας τους αρκετή διάρκεια. Βέβαια το να αφήνετε που και που το κρεβατάκι σας, μόνο καλό θα κάνει.

Δείξε  περισσότερη φροντίδα

Μην περιμένεις μόνο από τον άντρα να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και να σε ικανοποιήσει.  Θέλει κι ένας άντρας να του δείξεις  πόσο τον  θέλεις και να τον ανάψεις στο σεξ.. Οπότε δεν υπάρχει πιο καλός τρόπος από το να τον χαϊδεύεις παντού στην αρχή και να τον φιλάς βέβαια.

Μοιράσου τις φαντασιώσεις σου με έναν άντρα στο sex

Εκτός από τις στάσεις και τα διαφορετικά μέρη, γιατί δεν δοκιμάζεις να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας; Οι επιλογές εξάλλου είναι άπειρες για κάθε  γούστο, αρκεί βέβαια να το θέλετε και οι δύο. Τίποτα με το ζόρι δεν γίνεται φυσικά! Έτσι θα μπορούσες να παίξετε π.χ. τους άγνωστους μεταξύ σας.

Slow motion

Έχει την γοητεία του το γρήγορο και άγριο σεξ, αλλά και το αργό σε slow motion, δεν πάει πίσω. Ίσα ίσα αν δεν βιάζεσαι στο εγγυώμαι θα τον τρελάνεις τόσο πολύ σε σημείο μη σου πω, ότι δεν θα αντέχει άλλο!