24 Μαρτίου 2020

Παππούδες γιόρτασαν τα γενέθλια της εγγονής τους μέσα από γυάλινες πόρτες

By Βασιλική Δρακοπούλου

Μπορεί ο κορωνοϊός να μην αφήνει τον κόσμο να έρχεται κοντά, ωστόσο οι άνθρωποι βρίσκουν πάντα έναν ασφαλή τρόπο να είναι παρόντες σε σημαντικές στιγμές δικών τους προσώπων.

Αυτό έκαναν και οι παππούδες μιας γυναίκας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι δεν ήθελαν να λείπουν από τα γενέθλιά της. Ο λόγος για τους 89χρονους Βάλερι και Σαμ Χορνκαστλ, οι οποίοι οδήγησαν από το Νιούμαρκετ του Σάφολκ, στο Κίρτλινγκ του Κεϊμπριτζσάιρ, για να κάνουν έκπληξη στην εγγονή τους, Λόρεν Γκόντφρεϊ.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων πήγε λοιπόν σε αυτό το ιδιαίτερο πάρτυ και παρακολούθησε τη Λόρεν να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της, μέσα από τα τζάμια του σπιτιού, καθώς αυτοί έμειναν φυσικά έξω στην αυλή.

ilikomenoi-ekplixi-genethlia-aglia

Ο κύριος και η κυρία Χορνκαστλ, φίλησαν και μίλησαν με την οικογένειά τους μέσω του τζαμιού. Η νεαρή γυναίκα, που είναι μητέρα δύο κορτισιών, δήλωσε πως αυτή η εμπειρία της άφησε μια «γλυκόπικρη» γεύση. Όπως είπε, οι παππούδες της ήταν πολύ στεναχωρημένοι που έπρεπε να κρατήσουν απόσταση από την οικογένειά τους, εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Ξέρουν ότι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουν, αλλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο να έρθουν και να μας δουν να σβήνουμε τα κεράκια. Δεν μας επέτρεψαν να ανοίξουμε ούτε ένα παράθυρο, οπότε απλά μιλήσαμε μέσα από το τζάμι», είπε η Γκόντφρεϊ.

lauren-godfrey-pappoudes-filoun-eggoni-mesa-apo-tzami-1

«Ήταν μια τόσο όμορφη στιγμή [όταν οι παππούδες της εμφανίστηκαν] αλλά και λυπημένη ταυτόχρονα. Είναι πραγματικά θλιβερό που οι παππούδες σου, σχεδόν 90, ετών πρέπει να σταθούν στον κήπο και να σε παρακολουθήσουν να φυσάς τα κεριά γενεθλίων σου», πρόσθεσε.

iefimerida.gr