20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Β. Μαρινάκης κάλυψε το ποσό για νοσηλεία της Μυρτώς στο εξωτερικό

By Βασιλική Δρακοπούλου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος προκειμένου να μεταφερθεί η νεαρή φίλαθλος της ΑΕΚ, Μυρτώ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Η αποκάλυψη έγινε από την οικογένεια της Μυρτώς και επισημάνθηκε από τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, ποστάροντας την ακόλουθυ ανάρτηση του Ανδρέα Χριστοδούλου:


«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος.

Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ»