9 Ιανουαρίου 2020

Μουσική Παράσταση με τον Μιχάλη Δημητριάδη αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιανοπουλου

By Βασιλική Δρακοπούλου

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21:00 ο Μιχάλης Δημητριάδης ερμηνεύει στον ΙΑΝΟ της Αθήνας τραγούδια σε στίχους της μεγάλης μορφής του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μελοποιημένα από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες. Μία μουσική παράσταση βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του Μ. Δημητριάδη με τίτλο «12 Ανέκδοτα Τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24).
Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO
Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράστασηΟ σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής με την ιδιαίτερη δύναμη στην φωνή του, ερμηνεύει τραγούδια σε στίχους της μεγάλης μορφής του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου, μελοποιημένα από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες. Μία παράσταση βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Δημητριάδη με τίτλο «12 Ανέκδοτα Τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου», στον οποίο την σύνθεση έχουν δώδεκα σπουδαίοι σολίστες του μπουζουκιού. Χαρακτηριστικά είναι τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από αυτή τη δισκογραφική δουλειά όπως το «Ζεϊρέ», «Έχασα τη χαρά μου»,  «Τσιφτετέλι Τσιτσάνη».

Ωστόσο στο πρόγραμμα ακούγονται μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού, με την υπογραφή της στιχουργού και αξεπέραστων ελλήνων συνθετών.Μία παράσταση που αγγίζει τα σπουδαιότερα μουσικά σημεία της ελληνικής δισκογραφίας.
Link Εκδήλωσης:     https://www.ianos.gr/events/mixalis-dimitriadis-afieroma-sti-stixourgo-eitixia-papagiannopoulou.html