12 Ιανουαρίου 2023

Ματίνα Καλτάκη Ερτ: Την διέκοψαν και έγινε viral: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

By Βασιλική Δρακοπούλου

Η αντίδραση της δημοσιογράφου όταν τη διέκοψαν στον αέρα οι συνάδελφοί της στην ΕΡΤ δεν άργησε να γίνει viral.

Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν τη διέκοψαν από το στούντιο οι συνάδελφοί της ενώ δεν είχε ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Θα γινόταν η παρουσίαση των τριών πολιτιστιών πρωτευουσών της Ευρώπης. Ανάμεσά τους και η Ελευσίνα.

Η viral αντίδραση δημοσιογράφου στην ΕΡΤ

Ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος οδήγησε τον παρουσιαστή να τη διακόψει στον αέρα την ώρα που μετέφερε το ρεπορτάζ. Η ίδια αντέδρασε έντονα. «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ» σημείωσε, με την ενόχλησή της να είναι τόσο εμφανής που έγινε τελικά viral.

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος συνέχισε φανερά εκνευρισμένη. «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει» ανέφερε από την πλευρά του ο Θάνος Σιαφάκας μόλις ολοκλήρωσε η συνάδελφός του Ματίνα Καλτάκη.

in.gr