28 Απριλίου 2023

Κωστής Σαββιδάκης: Ο «παπάς» από τις Άγριες Μέλισσες κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

By Βασιλική Δρακοπούλου

Ο Κωστής Σαββιδάκης θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «παπά Γρηγόρη» στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» θα βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που θα διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, έδωσε το παρών στην επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κινήματος το βράδυ της Κυριακής και φωτογραφήθηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός δήλωσε στην Espresso: «Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς».

«Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς», συνεχίζει.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

protothema.gr