22 Ιουλίου 2023

Η Salma Hayek αποκαλύπτει το μυστικό της ομορφιάς της! Κι οχι δεν ειναι οι πλαστικές επεμβάσεις!

By Βασιλική Δρακοπούλου

Είναι, αναμφίβολα, μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς. Η Σάλμα Χάγιεκ έχει ένα μυστικό για την ομορφιά της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Let’s Talk Off Camera», η Σάλμα Χάγιεκ δέχτηκε να αποκαλύψει πως καταφέρνει να διατηρεί την ομορφιά της. Η γνωστή ηθοποιός λέει… κατηγορηματικά όχι τα botox και παραδέχεται πως γι’ αυτό που θεωρεί μυστικό της, ο σύζυγός της την… «πειράζει».

Στο podcast με την Κέλι Ρίπα, η Salma Hayek αποκάλυψε την αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς που έχει υιοθετήσει για να παραμείνει νέα.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια, η οποία γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της πριν από λίγο καιρό, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι μπότοξ!» υπογραμμίζοντας πως κάνει διαλογισμό εξαιτίας των «πολλών προβλημάτων υγείας» που είχε.

«Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε “φαίνεσαι 20 χρονών”», ανέφερε η Salma Hayek σημειώνοντας ότι όταν σταματά να κάνει διαλογισμό, παρατηρεί αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς εμφανίζονται σημάδια γήρανσης.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να “πέφτει”», τόνισε.

Ωστόσο, ενώ εκείνη πιστεύει σθεναρά στις μαγικές ιδιότητες του διαλογισμού, ο σύζυγός της, Φρανσουά-Ανρί Πινό (François-Henri Pinault) παραμένει επιφυλακτικός.

«Ο σύζυγός μου δεν με πιστεύει», είπε η Μεξικάνα σταρ. «Αλλά όταν είμαι πραγματικά άσχημα… θα πει: “Έκανες τη γιόγκα σου;” Δεν το αποκαλεί καν με το όνομά του», κατέληξε η Salma Hayek.

Newsit.gr