16 Οκτωβρίου 2021

Η Elly Sardi και το ‘People United’ ήρθαν να κάνουν “χαμό”!

By Βασιλική Δρακοπούλου

Elly Sardi μία πολλά υποσχόμενη νέα τραγουδίστρια

Η Elly Sardi ,με έδρα την Αθήνα και το Hoboken New Jersey, κυκλοφόρησε το πολλά υποσχόμενο άλμπουμ της μόλις πριν από ένα μήνα. Το άλμπουμ είναι γεμάτο αισιοδοξία, θεατρικότητα, και πάθος ,αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν την αυθεντικότητά τους. Το single ‘People United’ feat. J Coop, είναι ένα υπέροχο κομμάτι, το οποίο αναφέρεται στο σοβαρό θέμα του ρατσισμού. Με μία πολύχρωμη αισθητική και αισιόδοξη προοπτική το τραγούδι μας κάνει να σκεφτούμε το πόσο ωραίο θα ήταν αν ήμασταν όλοι ενωμένοι και συμφιλιωμένοι.

Η Elly ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην μουσική μέσα από το κλασικό πιάνο και την κλασική μουσική. Το πιάνο αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει και η ίδια να πειραματίζεται με δικές της, πρωτότυπες μελωδίες. Δεν της πήρε πολύ. Μόλις στα 11 της χρόνια ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους της πειραματικούς στίχους στα αγγλικά. Όπως λέει και η ίδια τα πρώτα της «τραγουδάκια» είχαν πολύ πλάκα καθώς δεν έβγαζαν κανένα απολύτως νόημα ,αλλά αυτό το «παιχνίδι» των λέξεων και μόνο ήταν αρκετό για να πάρει αργότερα την απόφαση να γίνει τραγουδίστρια και μουσικο-στιχουργός. Η ακαδημαϊκή της εκπαίδευση ως μουσικολόγος και εθνομουσικολόγος φαίνεται μέσα από τη θεατρικότητα και την έντονη της ερμηνεία.

Από ότι μου έχει εκμυστηρευτεί πρόσφατα , ετοιμάζει αρκετά πράγματα μέσα στους επόμενους μήνες, και ίσως πολύ σύντομα να έχουμε μία μικρή έκπληξη. Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο κλιπ του People United κτλ κτλ

Ιστοσελίδα: www.ellysardi.com