9 Οκτωβρίου 2020

Η 16χρονη κόρη της Μπελούτσι στο εξώφυλλο του γαλλικού Elle

By Βασιλική Δρακοπούλου

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια περήφανη μητέρα δύο κοριτσιών, της Ντέβα και της Λεονί που απέκτησε από τον γάμο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ.

Η γοητευτική ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου καμαρώνει την έφηβη κόρη της, Ντέβα Κασέλ, να ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού Elle. Η 16χρονη μούσα των Dolce & Gabbana φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ως «όμορφη débutante», όπως την αποκαλεί το Elle, και η μητέρα της Mόνικα Μπελούτσι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα! Εύχομαι η ζωή να σε προστατέψει αγάπη μου» σημείωσε η Μόνικα Μπελούτσι στο προφίλ της στο Instagram για την 16χρονη κόρη της, Ντέβα Κασέλ.

Η Ντέβα Κασέλ πραγματοποίησε το πρώτο της εξώφυλλο στο γαλλικό Elle, 31 χρόνια μετά το πρώτο εξώφυλλο της μητέρας της στο ίδιο περιοδικό. Η Μόνικα Μπελούτσι σε ηλικία 23 ετών είχε μιλήσει στο περιοδικό και είχε εντυπωσιάσει με την ομορφιά της ως μοντέλο.

Η κόρη της Μπελούτσι εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

Η έφηβη Ντέβα μοιάζει να κληρονόμησε τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της, Μόνικα και Βενσάν, και το πρόσωπό της είναι η επιτομή της φρεσκάδας και της ανεπιτήδευτης φυσικής ομορφιάς.

Η μεσογειακή εμφάνισή της και οι τέλειες αναλογίες της την ανέδειξαν σε ιδανική επιλογή για το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος «Shine» του οίκου Dolce & Gabbana -άλλωστε, η μητέρα της αποτελεί μούσα του οίκου και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους Ιταλούς σχεδιαστές.

Οι πληροφορίες πάντως για τη νεαρή Ντέβα ειναι ελαχιστες. Η ίδια είναι ελάχιστα ενεργή στα social media (έχει μόνο 5 φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram) και οι γονείς της φαίνεται να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να την προστατεύσουν.

bovary.gr