30 Νοεμβρίου 2019

Η ηθοποιός Φιλίππα Ταμπάρη μιλα στην fourketa.gr για την “Αφοσίωση”

By Βασιλική Δρακοπούλου

Γεια σου Φίλιππα κάλως ήρθες στην fourketa.gr βρισκόμαστε στο στούντιο Μαυρομιχάλη μετά το τέλος της παράστασης “Η Αφοσίωση” της Μανίνας Ζουμπουλάκη .

Έχεις κοινά στοιχειά με τους ρόλους που παίζεις?

Κοινά όλες οι γυναίκες έχουμε με τον ρόλο της Μαρίας και της Άννας γιατί ίσως κάποια στιγμή έχουμε απατήσει ή απατηθεί. Νομίζω πως ναι σε κάποια σημεία βρίσκω κοινά.

Με τον Νίκο Γεωργακη έχετε ξανά συνεργαστεί το σίγουρο είναι οτι πρέπει να έχετε χημεία?

Ναι με τον Νίκο έχουμε πολύ καλή χημεία τον αγαπώ πολύ και τον πιστεύω και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο γι αυτό και ξανά συνεργάζομαι γιατί έχουμε δέσει.

Θα σε δούμε κάπου τηλεοπτικά?

Ναι κάτι ετοιμάζουμε άλλα από το νέο έτος προς το παρών δεν μπορώ να κάνω ακόμα αποκαλύψεις. Άλλα κάτι θα κάνω ΝΑΙ!!!

Η Φιλίππα Ταμπάρη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1979 και είναι ηθοποιός. Η οικογένειά της κατάγεται από τη Νάουσα. Αποφοίτησε από Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε δημοσιογραφία και δραματική τέχνη. Είναι μέλος του ιδρύματος «ΜΕΛΙΣΣΑ» Θεσσαλονίκης.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές “Φιλί ζωής (2002)” στον ΑΝΤ1, “Δεληγιάννειον παρθεναγωγείον (2007)” στον ΑΝΤ1, “Όλα στον αέρα (2008)” στο Mega, “Οι ατρόμητοι (2008)” στον Alpha, και, “Προδοσίες (2016)” στο Sigma TV. Και αυτήν την περίοδο παίζει στην Αφοσίωση της Μανίνας Ζουμπουλάκη στο στούντιο Μαυρομιχάλη.

Από την δημοσιογράφο Βασιλική Δρακοπούλου