5 Ιουλίου 2021

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη!

By Βασιλική Δρακοπούλου

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι όπου με πληροφορίες νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση και παλεύει με την “επάρατη νόσο”.

Σαν κεραυνός εν αίθρια έπεσε στους δημοσιογραφικους κύκλους αυτή η πληροφορία γιατί ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα τελείωσε την ταινία “Ταξίδι στα Αστερία ” μια ταινία αφιέρωμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό οπου στους κινηματογραφους θα βγει τον προσεχές Σεπτεμβρίο του 2021

Ο Δάνης Κατρανίδης το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ.

Ο Δάνης Κατρανίδης διδάσκει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή “Θεατρικά δρώμενα Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο “Θεατρικό εργαστήρι” Βασίλης Διαμαντόπουλος .

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με την επίσης γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου.