5 Δεκεμβρίου 2022

Δανάη Επιθυμιάδη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός

By Βασιλική Δρακοπούλου

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η ηθοποιός Δανάη Επιθυμιάδη και ο σύντροφός της, καθώς σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την Δανάη Επιθυμιάδη την γνωρίσαμε καλυτέρα μέσα από τον ρολό της στο σίριαλ του ALPHA TV “Μη Αρχίζεις την Μουρμουρά” διπλά στον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη που κράτησε μόνο μια σεζόν. Την φετινή σεζόν θα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά “Γέφυρα” στην πλατφόρμα του Ant1+

Η  Δανάη Επιθυμιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε θεατρολογία στο London Metropolitan University και υποκριτική στη δραματική σχολή American Academy of Dramatic Arts στη Νέα Υόρκη. 
Η πρώτη της συνεργασία ήταν με το Κ. Τσιάνο στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Β. Μαυρογεωργίου και την ομάδα Skrow Theater group στις παραστάσεις Δύο Ευγενείς απ’ τη ΒερόναΈνας άνθρωπος υπό χρεωκοπία, Μπετονένια Παραλία και η  Η ιστορία της αυτοθυσίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2014.
Το 2015-6 έπαιξε το ρόλο της  Ιουλιέτας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Κ. Ρήγου και  της Σοφία στη παράσταση Σε ‘σας που με ακούτε σε σκηνοθεσία του  Μ. Καρατζογιάννη.


Τα  χρόνια 2016-7, έπαιζε την Άννυ Ντίβερ στη παράσταση Ήταν όλοι τους παιδιά μου σε σκηνοθεσία του Γ. Μόσχου στο θέατρο Εμπορικόν. Έχει συμμετάσχει  στις εφηβικές  παραστάσεις  4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα στο θέατρο Θησείον και Φρανκ & Φερντιναντ σε σκηνοθεσία της Ε. Ζαχοπούλου.
Για το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου 2018, έπαιξε την Ελιάνθη στο Μισάνθρωπο σε σκηνοθεσία της Ι. Ανδρεάδη στο Σύγχρονο θέατρο.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της την έκανε ο σκηνοθέτης Νικορεστης Χανιώτακης στην παράσταση που ηταν πρωταγωνίστρια “Μάγισσες του Σαλεμ” στο θέατρο Βρετάνια στην τελευταία παράσταση σας εχουμε σχετικο βίντεο στο 4:20 λεπτο κι μετα