Γύπας Droneμιστας φλερτάρει μεσώ του Drone του!

Γύπας Droneμιστας φλερτάρει μεσώ του Drone του!

Είσαι σε καραντίνα σπίτι και βλέπεις σε μια βεράντα ένα κορίτσι που σου κάνει βρε αδερφέ κλικ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι λόγω κορονοϊού;

Υπάρχει λύση.

Μια λύση που μας την έδειξαν δύο νεαροί. Μια λύση που βρέθηκε με ένα απλό drone. Αρχικά το αγόρι έκανε μέσω του drone το καμάκι του και αφού στέφθηκε με επιτυχία είχαν και το πρώτο τους ραντεβού. Όχι όπως θα το ήθελαν, αλλά από το τίποτα κάτι ήταν και αυτό.

The Sun@TheSun

🎥

This is what dating in quarantine looks like
IG: jermcohen669:20 PM – Mar 28, 2020Twitter Ads info and privacy41 people are talking about this

Αυτό λοιπόν ιντρίγκαρε τον γυπαετό μας, που αποφάσισε να κάνει την κίνηση. Μέσα στα επόμενα λεπτά, κόλλησε ένα χαρτάκι με το νούμερό του σε ένα drone και το κατηύθυνε προς το μέρος της. Η ιστορία θα μπορούσε να έχει άδοξο τέλος, αλλά ευτυχώς τα πράγματα πήγαν κατ’ ευχήν για τον 28χρονο φίλο μας, λαμβάνοντας στη συνέχεια μήνυμα από την άγνωστη χορεύτρια της ταράτσας.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κατενθουσιάστηκε με την εξέλιξη της ιστορίας, γι’ αυτό και τη δημοσίευσε σε Twitter, Tik Tok και Instagram, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να το πιστέψει πως όντως δούλεψε (αυτή η τακτική). Και κάπως έτσι, έγινε viral, συγκεντρώνοντας γύρω στα 6 εκατ. views μέσα σε μικρό διάστημα.

Πηγή:gazzetta.gr

Βασιλική Δρακοπούλου

Όλα τα gossip και όχι μόνο εδώ στη φουρκέτα. Βασιλική Δρακοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *