11 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΡΝΗ?

By rocco

Προειδοποίηση περιεχομένου: Αυτό το άρθρο θα απαντήσει στην ερώτηση “Γιατί είμαι πάντα τόσο πόρνη;” αλλά λάβετε υπόψη ότι συζητά θέματα όπως η χρήση ναρκωτικών, η παιδική κακοποίηση και η σεξουαλική επίθεση σε σχέση με την υπερβολική σεξουαλική συμπεριφορά.

Γιατί είμαι τόσο πρόστυχηκαι μερικές δεν είναι;
Ένας από τους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται “είμαι καυλιάρα και αυτό πρέπει να είναι καλό” είναι ότι οι άλλοι άνθρωποι φαίνονται τόσο λιγότερο καυλωμένοι. Αλλά το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους δεν είναι απαραίτητα χρήσιμο. Μερικές γυναίκες έχουν φυσικά χαμηλότερη σεξουαλική επιθυμία και μπορεί να επωφεληθούν από αυτόν τον οδηγό για το πώς να αυξήσετε τη σεξουαλική σας επιθυμία ή ακόμα και από το να διαβάσετε αυτόν όταν ενεργοποιείτε τον εαυτό σας.

Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι έχουν επίσης φυσικά υψηλότερη σεξουαλική ορμή. Ενώ η κοινωνία μας διδάσκει ότι οι άνδρες έχουν πάντα ισχυρότερη λίμπιντο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές γυναίκες είναι άκρως σεξουαλικές, και για αυτές, το να είναι καυτές είναι φυσιολογικό και υγιές! Απλώς δεν μιλάμε για αυτά τα πράγματα όσο συχνά θα έπρεπε (οι υπερσεξουαλικές γυναίκες κάποτε ονομάζονταν νυμφομανείς και παρουσιάζονταν με αρνητική έννοια, οπότε είναι δύσκολο να δοθεί μια ρεαλιστική εικόνα.

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ.

  1. ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ
  2. ΑΓΧΟΣ
  3. ΕΓΚΥΟΣ
  4. Ο ΕΜΜΗΝΟΡΟΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
  5. ΕΦΗΒΕΙΑ
  6. ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
  7. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  8. ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ(ΜΑΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ), ΑΝΟΙΑ
  9. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
  10. ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ

Πρέπει να ανησυχείτε εάν είστε τόσο αχόρταγη;

Μπορεί να έχετε βρει αυτό το άρθρο επειδή αισθάνεστε “καυτή όλη την ώρα και θέλετε να μάθετε αν είναι κακό. Δεν υπάρχει καθολική απάντηση καθώς ο καθένας πρέπει να το καταλάβει μόνος του. Ως γενική κατευθυντήρια γραμμή, ρωτήστε τον εαυτό σας εάν το αίσθημα της καύλας ή η επιθυμία για σεξ παρεμβαίνει στη ζωή σας. Τα σημάδια ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε μπορεί να περιλαμβάνουν:

Αποφεύγοντας συχνά τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Αποφυγή ευθυνών στο σπίτι.
Αδυναμία φροντίδας για την οικογένεια ή τα κατοικίδια ζώα.
Αγνόηση της συναίνεσης άλλων ή σεξ χωρίς συναίνεση.
Έλλειψη ασφαλών σεξουαλικών προφυλάξεων, όπως προφυλακτικά ή αντισύλληψη.
Συμμετοχή σε επικίνδυνο σεξ (άγριο ή αστείο σεξ, κ.λπ.) χωρίς προετοιμασίες ασφαλείας ή διαπραγμάτευση (δηλ., Καθορισμός μιας ασφαλούς λέξης).
Μη λήψη τακτικού ελέγχου ιού HIV
Σεξ με ανώνυμους συντρόφους .
Εξαπάτηση συνεργατών.
Συνδυασμός κατάχρησης ουσιών με επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά.
Αυξημένη παρακολούθηση πορνό .
Είναι εντάξει να αυνανίζεστε ή να κάνετε σεξ κάθε μέρα αρκεί να μην διακυβεύετε άλλες πτυχές της υγείας ή της ευτυχίας σας. Διάολε, μπορεί να είναι εντάξει να εγκαταλείπεις τους φίλους σου μια στο τόσο, αν έχεις μια ακόρεστη επιθυμία να μείνεις σπίτι και να φύγεις.

Αλλά αν αυτή η καύλα εισβάλει στις σκέψεις σας και σας εμποδίζει να κάνετε αυτό που πρέπει για να υπάρξετε, ίσως έχετε να κάνετε με ψυχαναγκαστική σεξουαλικότητα.