26 Δεκεμβρίου 2022

Γάμος έκπληξη για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη Παντρεύτηκε κρυφά

By Βασιλική Δρακοπούλου

Την ώρα που σχολιάζεται έντονα ένα διαζύγιο λόγω… απιστίας, ένα άλλο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους αγαπημένους και στενούς φίλους και οικογενειακή πρόσωπα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media, αφού θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του ευτυχία, όσο πιο πολύ μπορεί.

Μάλιστα, σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο…

Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και την Μάιρα Παπαϊωάννου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα.

Την ευχάριστη είδηση λοιπόν του γάμου τους, έκανε γνωστή ο πεθερός του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή για το στιγμή που έζησαν.
giourkas_seitaridis_gamos
«Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια. Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα» έγραφε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση
gamos_seitaridi

giorkas_seitaridis_sizigos_egkios
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού αμυντικού.

Είναι γιος παλαιού ποδοσφαιριστή ενώ ποδοσφαιριστής υπήρξε και ο συνονόματος παππούς του. Η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021.