9 Δεκεμβρίου 2020

Αποκλειστικό! Πρόσωπο-έκπληξη στο πάνελ του «Pop Up»

By EVI MAKAVELOU

Η Μέγκι Ντρίο ενσωματώνεται στην εκπομπή «Pop Up» για να ανεβάσει τα νούμερα! Η ίδια έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο GNTM. Μάλιστα είχε ξεχωρίσει για την έντονη προσωπίκοτητά της και τις καυστικές ατάκες που έλεγε στις συμπαίκτριές της.

Επίσης σίγουρα όλοι την θυμόμαστε ως ένα μέλος από την «τριάδα φωτιά», που αποτελούσαν μαζί με τις δύο φίλες της στο παιχνίδι, την Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου.

Την Μέγκι Ντρίο την είχαμε δει πέρσι και στο πλευρό της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο OPEN με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Τώρα λοιπόν έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι η Μέγκι Ντρίο θα βρεθεί στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή της «Pop Up» στο κανάλι του ALPHA.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη και ρόλο. Έτσι από από κριτής στο GNTM, ανέλαβε τα χρέη παρουσιάστριας, με μεγάλη επιτυχία, μπορώ να πω.

Μένει να δούμε λοιπόν πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία της Μέγκι Ντρίο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μέγκι Ντρίο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ,στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ότι δεν περίμενε να είναι τόσο καλή γιατί είναι δύσκολο να δεις ένα μοντελό ως κεντρική παρουσιάστρια.

Πάντως παλιότερα καλεσμένη στο «The 2night Show» αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει ότι δεν θα γνωρίζει το παρελθόν της ως μοντέλο, αλλά στο GNTM είχε τουπέ που δεν της άρεσε .

Πώς θα ενσωματωθεί η Μέγκι Ντρίο τώρα δίπλα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εκπομπή της «Pop Up»; Σίγουρα είναι κάτι που θα έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Για αυτό και μεις σας έχουμε αυτή την αποκλειστική καυτή είδηση, πρώτη από όλους!

Θα έχουν μια αρμονική συνεργασία ή θα γίνουν «μαλλιά κουβάρια» ; Άραγε έχει ξεχαστεί η παλιά τους κόντρα σχετικά με το παιχνίδι του GNTM;

Όλα θα τα μάθουμε προσεχώς στις τηλεοράσεις μας!