5 Οκτωβρίου 2023

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί για διαφθορά τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών της

By Βασιλική Δρακοπούλου

H Αντζελίνα Τζολί κατηγόρησε τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ, ότι δεν τη διαχειρίστηκε σωστά, καθώς ήταν «διεφθαρμένος» και «προκατειλημμένος» μαζί της και ευνόησε έτσι, τον πρώην σύζυγό της.

Σε μια δισέλιδη επιστολή που έλαβε η Post, η ηθοποιός προτρέπει τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ να υποστηρίξει τον «νόμο του Piqui», κατά τον οποίο απαιτείται εκπαίδευση σε όλους τους δικαστές, διαμεσολαβητές και όσους έχουν θέσεις στο δικαστήριο, σχετικά με θέματα ενδοοικογενειακής βίας και τις επιπτώσεις της παιδικής κακοποίησης και των τραυμάτων που αφήνει.

Πηγή από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί δήλωσε στην «Post» πως η σταρ σκοπεύει να πιέσει το σύστημα δικαιοσύνης, μετά την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, καθώς ο δικαστής τους απαγόρευσε να καταθέσουν σχετικά με την κακοποίηση που είχαν υποστεί στα χέρια του πατέρα τους.

«Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό για εκείνη και το κάνει για καλό λόγο. Κοιτάξτε τι αντιμετώπισε από έναν προκατειλημμένο δικαστή που απομακρύνθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τις διεφθαρμένες και μυστικές οικονομικές συναλλαγές που είχε με τη νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ. Παραβίασε τη δικαστική δεοντολογία στην υπόθεση της οικογένειάς της και αρνήθηκε να εξετάσει στοιχεία ενδοοικογενειακής κακοποίησης», αναφέρει πηγή κοντά στη Τζολί.

«Δεν αποτελεί έκπληξη που ασχολήθηκε με αυτό το θέμα. Ολόκληρη η οικογένειά της είναι θύμα αποτυχίας του συστήματος. Αγωνίζεται ιδιωτικα για την οικογένειά της, αλλά και δημόσια για άλλες οικογένειες, εδώ και χρόνια», συμπλήρωσε.

Πηγές κοντά στον Μπραντ Πιτ, ωστόσο, είπαν στην Post πως η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί «τη συνήθη τακτική της» για να «παρερμηνεύσει την αλήθεια» και να βλάψει τη φήμη του δικαστή και άλλων επαγγελματιών που έχουν καταθέσει εναντίον της ηθοποιού.

protothema.gr